Guldföremål att sälja

Vi ska vara bäst för dig som vill sälja guld

I över 150 år har vi arbetat med att värdera, belåna och köpa guld och andra ädelmetaller. Först som Aktiebolaget för Varubelåning. Idag som Pantbanken Sverige, när du vill belåna ditt guld, och Finguld, när du vill sälja.

Men vad är det då som har gjort att vi har fått människors förtroende i generationer – och idag har en oslagbar erfarenhet av både värdering och inköp av ädelmetaller.

Ända sedan starten 1866 har vi varit övertygade om att nöjda kunder skapar bättre affärer. Till skillnad från många andra gulduppköpare tar vi därför inte ut några som helst avgifter. Varken för värderingar, fraktkostnader eller vid en avslutad affär. Det pris som står på hemsidan den dagen vi värderar din föremål, är också det pris du får. En annan faktor som gör att vårt pris ofta skiljer sig mycket från andra aktörer är att vi ger dig som grampris från första till sista grammet. Vi tror inte på kampanjpriser, vi tror på att alltid betala bra istället.

Sist men inte minst så är våra guldbrev försäkrade till hela 100 000 kr vilket få andra kan matcha.

Vill du också göra en bättre affär? Här kan du läsa mer och sälja ditt guld.

Personalen på Storgatan 1925
Personalen på Storgatan med den berömda pulpeten i förgrunden. Året är 1925 och grundaren J.A Jansson är nummer två från vänster.
Pantbankens lokaler 1873
Huset till höger är Pantbankens lokaler på Storgatan 8, året är 1873.
Pantbanken logotyp

Vi är en del av Pantbanken

Finguld startades 2014, som en fristående del av Pantbanken, för att göra det enkelt och tryggt att sälja guld över internet.